0

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Blouse- & shirthangers

De blousehangers van de Kledinghanger Gigant zijn uitermate geschikt om alle soorten blouses netjes op te hangen. Met deze producten ziet uw kledingkast er in een handomdraai weer georganiseerd en netjes uit. Onze blousehangers zijn in verschillende kleuren, formaten en materialen beschikbaar. Zo zijn ze er bijvoorbeeld met antislip-laag en/of met broeklat.

Verschillende soorten blousehangers

Soms komt het voor dat kleding erg makkelijk van de hanger afglijdt, vooral bij blouses gebeurt dit snel. De blousehanger met antislip voorkomt dit probleem. De antislip-laag die aangebracht is zorgt ervoor dat kleding blijft zitten en er niet zo makkelijk afglijdt. Onze blousehangers zijn beschikbaar in verschillende kleuren; basic wit of zwart maar eventueel ook in het wenge, walnotenkersen of mahonie. Daarnaast zijn de hangers beschikbaar in verschillende breedtes en kan de broeklat gebruikt worden om een blouse en broek tegelijkertijd netjes op te hangen.

Items 1 tot 36 van 295 totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Items 1 tot 36 van 295 totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Bent u op zoek naar shirthangers voor het ophangen van uw favoriete shirts en t-shirts? Bij de Kledinghanger Gigant vindt u een groot aanbod. Met dit type hanger is een rommelige kast verleden tijd en ziet deze er weer netjes en georganiseerd uit. U kiest bij ons uit verschilende kleuren; van wit tot roze en van gegalvaniseerd tot walnoten.

 

Anti-sliplaag en broeklat

De Kledinghanger Gigant biedt shirthangers aan met of zonder anti-sliplaag. Deze laag geeft extra grip zodat uw kleding goed blijft hangen niet snel van de hanger afglijdt. Daarnaast leveren wij shirthangers met en zonder broeklat. Een hanger met broeklat zorgt ervoor dat er naast het shirt ook een broek bij kan worden gehangen. Zo wordt uw kledingkast nog efficiënter ingedeeld!