0

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Rok- & Broekhangerss

Bent u op zoek naar een rokhanger of pantalonhanger? Zoek niet verder! Bij De Kledinghanger Gigant zijn de meeste broekhangers zijn ook geschikt om te gebruiken als rokhanger of pantalonhanger en dus uiterst multifunctioneel. Toch biedt de Kledinghanger Gigant ook diverse hangers die specifiek voor rokken zijn gemaakt; de zogenaamde rokspanners. De rokspanner rekt net zo ver uit totdat de rok goed om de hanger heen zit. Deze type hangers geven uw kast weer een nette uitstraling en zijn verkrijgbaar met broeklat  of juist zonder broeklat. Daarnaast zorgen speciale anti-slip knijphangers  ervoor dat de rok nog beter blijft hangen.

Verschillende materialen en kleuren rokhangers & pantalonhangers

Onze rokhangers en pantalonhangers zijn verkrijgbaar in hout  en metaal  en bepaalt voor een groot deel de uitstraling van uw kledingkast. Bedenk daarom goed welke uitstraling u aan uw kast of kledingrek wil geven. Daarnaast speelt de kleur van de hanger ook een belangrijke rol, zeker als u een kledingrek heeft. De Kledinghanger Gigant biedt rokhangers en pantalonhangers aan in allerlei kleuren, gebruik het filter hiernaast om de door u gewenste kleur te kiezen.

Items 1 tot 36 van 123 totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Items 1 tot 36 van 123 totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
per pagina
Stel een Aflopende Directie in

De blousehangers van de Kledinghanger Gigant zijn uitermate geschikt om alle soorten blouses netjes op te hangen. Met deze producten ziet uw kledingkast er in een handomdraai weer georganiseerd en netjes uit. Onze blousehangers zijn in verschillende kleuren, formaten en materialen beschikbaar. Zo zijn ze er bijvoorbeeld met antislip-laag en/of met broeklat.

Verschillende soorten blousehangers

Soms komt het voor dat kleding erg makkelijk van de hanger afglijdt, vooral bij blouses gebeurt dit snel. De blousehanger met antislip voorkomt dit probleem. De antislip-laag die aangebracht is zorgt ervoor dat kleding blijft zitten en er niet zo makkelijk afglijdt. Onze blousehangers zijn beschikbaar in verschillende kleuren; basic wit of zwart maar eventueel ook in het wenge, walnotenkersen of mahonie. Daarnaast zijn de hangers beschikbaar in verschillende breedtes en kan de broeklat gebruikt worden om een blouse en broek tegelijkertijd netjes op te hangen.