• Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Meer dan 150 soorten kledinghangers permanent op voorraad
  Gratis verzending vanaf € 299,- excl. BTW
  30 dagen bedenktijd en gratis retourneren

  Retourneren

  Verkeerde afmeting of bevalt iets niet? Ook al doen we ons best voortdurend onze artikelbeschrijvingen, foto's en maatadviezen te verbeteren, kan het toch voorkomen dat een kledinghanger, anders qua model of maatvoering is dan u had verwacht of dat de kleur u niet aanspreekt.

  Daartoe zeggen wij: Geen probleem, stuur het ons terug!

  U hebt 30 dagen de tijd om het artikel te beoordelen. U kunt uw retour ook binnen de bedenktermijn bij ons aanmelden, daarna hebt u nog 14 dagen om de artikelen daadwerkelijk retour te sturen. De producten mogen slechts worden uitgepakt en gebruikt worden die nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te stellen. Met andere woorden: het product mag slechts zo gehanteerd en geïnspecteerd worden zoals dit ook in een winkel gedaan zou mogen worden. De artikelen mogen geen teken van gebruik vertonen en eventuele aangehechte etiketten mogen niet verwijderd zijn. Meer informatie over het herroepingsrecht kunt u vinden in onze algemene voorwaarden.

  Het is helaas niet mogelijk een artikel om te ruilen. Bent u wel tevreden met uw artikel, maar mocht u het toch graag in een andere kleur of maat willen hebben, stuur ons dan het niet-gewenste artikel retour voor een terugbetaling en geef de nieuwe bestelling op. Op die manier komt het vervangende artikel zo snel als mogelijk naar u toe!

  DE 4 RETOURSTAPPEN

  Voor een snelle retourafhandeling verzoeken wij u om de volgende stappen te doorlopen.

  1. Meldt uw retourzending aan

  Aanmelden retourzending
  Uw aanvraag retourzending zal binnen 24-48 uur behandeld worden.

  2. Pak de artikelen in

  Stuur de artikelen - indien redelijkerwijs mogelijk - in de onbeschadigde, originele verpakking en in een geschikte kartonnen doos aan ons terug.

  3. Verzend het pakket

  Wanneer uw retouraanvraag is goedgekeurd ontvangt u per mail een DPD retourlabel. Houd er echter rekening mee dat u uw pakket in Nederland en België enkel bij een DPD-punt kunt afleveren. Daar wordt uw retourpakket in ontvangst genomen en naar ons toegestuurd.

  4. U krijgt uw geld terug

  Nadat uw retour bij ons is aangekomen of u een herroepingsmededeling naar ons hebt verzonden betalen we het aankoopbedrag zo snel mogelijk terug zodra deze is gecontroleerd en verwerkt. In de meeste gevallen duurt het verwerken van een retourzending 2 tot 3 werkdagen, in uiterste gevallen maximaal 5 werkdagen. U ontvangt op dat moment een ontvangstbevestiging. De terugbetaling volgt op dezelfde betalingswijze zoals u hebt betaald.

  Let op: bij gebruikmaking van de herroepingsmededeling wachten wij met de terugbetaling totdat we de retour hebben ontvangen, of tot het moment dat aangetoond is dat deze is opgestuurd.

  GARANTIE

  Bij garantiegevallen doen we onze uiterste best voor u! Zie voor meer informatie de pagina over klachten & garantie.

  NOG VRAGEN?

  Hebt u nog vragen of hebt u hulp nodig? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar +31 (0)475 - 411406.

  4/5Review LogoWij scoren een 4/5 op Google

  US-TECH Europe BV / De Kledinghanger Gigant

  Nobelweg 7 a-b
  6101 XB Echt
  Nederland Bekijk op Google Maps

  BTW nr: NL817446151B01
  KvK nr: 14092720
  IBAN nr: NL88RABO0107321793

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »