• Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Meer dan 150 soorten kledinghangers permanent op voorraad
  Gratis verzending vanaf € 299,- excl. BTW
  30 dagen bedenktijd en gratis retourneren

  Over ons

  US-TECH Europe B.V. / De Kledinghanger Gigant - De importeur / groothandel van kledinghangers en accessoires ter presentatie van uw kleding collectie at the point of sale.

  We willen ons graag beter aan u voorstellen, omdat we begrijpen dat u wilt weten bij wie u uw bestelling plaatst als u kledinghangers online gaat aankopen. Laten we beginnen met u te bedanken dat u op onze site komt kijken of we iets voor u kunnen betekenen. Bent u op zoek naar kledinghangers? Dan zijn we ervan overtuigd dat dat het geval is.

  Al meer dan 20 jaar dé kledinghanger specialist

  2004/2005 waren belangrijke jaren. Niet alleen omdat we toen begonnen zijn met De Kledinghanger Gigant, maar vooral omdat de online verkoop van kledinghangers in dat jaar eigenlijk pas echt helemaal van de grond kwam. In de loop der jaren is ons assortiment enorm uitgebreid. We verkopen nu niet alleen kledinghangers, maar ook de accessoires om ze optimaal in te kunnen zetten at the point of sale. Voor de professional, maar zeker ook voor de thuisgebruiker. Want waarom zou u concessies doen als het gaat om de presentatie van uw kleding collectie?

  Ambitieus met een scherp oog voor het milieu

  We zijn bij De Kledinghanger Gigant constant bezig om ons assortiment en onze service uit te breiden en waar mogelijk nog verder te verbeteren. Onze zeer goed bereikbare klantenservice is daar nu al een goed voorbeeld van. Betrokken en competente medewerkers helpen u graag en enthousiast verder met alle vragen die u hebt. Daarnaast zijn we continu bezig om de ontwikkelingen in ons vakgebied te volgen. Als we zien dat er nieuwe mogelijkheden ontstaan die van toegevoegde waarde zijn, zijn we de eerste om te onderzoeken hoe we die kunnen toepassen. Zo zijn we de laatste tijd druk bezig geweest met het ontwikkelen van ons Bio - Pro Nature assortiment dat vanaf nu verkrijgbaar is voor klanten die onze planeet dierbaar is.

  Onze klanten zijn voor ons echt belangrijk

  We zeggen het niet alleen, maar we voegen de daad bij het woord. In alles wat we ondernemen staat u als klant centraal. Daarom zijn we nauw betrokken bij de productie en ontwikkeling van het merendeel van onze producten. Alleen zo kunnen we u garanderen dat u een premium product koopt, voor een aantrekkelijke prijs. Ook als het om een kleine order gaat verzenden wij deze graag. We zijn er namelijk van overtuigd dat u steeds bij ons terug zult komen, als u eenmaal de kwaliteit en service van De Kledinghanger Gigant hebt ervaren. De Kledinghanger Gigant is kledinghanger, en daar zijn we best trots op.

  4/5Review LogoWij scoren een 4/5 op Google

  US-TECH Europe BV / De Kledinghanger Gigant

  Nobelweg 7 a-b
  6101 XB Echt
  Nederland Bekijk op Google Maps

  BTW nr: NL817446151B01
  KvK nr: 14092720
  IBAN nr: NL88RABO0107321793

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »