0

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Schoenhangers: Levertijd = 1-3 werkdagen

Wereldwijd is een artistiek fenomeen gaande. Een fenomeen waarbij schoenen over elektriciteitsdraden, telefoonlijnen en hoogspanningskabels bengelen. Net zo expressief als graffiti, maar een praktisch nut dient het niet. Heel anders dan het nut van onze schoenhangers. Deze dienen namelijk wél een praktisch doel. Onze schoenhangers zorgen voor een geordend overzicht van uw collectie aan schoenen.

2 artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

2 artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Schoenhangers tegen groothandelprijzen!

Of u nu (enkel)laarzen, ballerina’s, sandalen, loafers, sneakers of andere instappers wilt ophangen. Onze schoenhangers zijn ideaal om uw schoenencollectie op een overzichtelijke manier op te bergen. Zowel voor kledingwinkels met een kleine keur aan schoenen als voor de grotere schoenen gigant hebben wij in ons assortiment speciale schoenhangers. Schoenhangers die óók zijn bedoeld voor de particulier met een schoenentic.

 

Diverse soorten schoenhangers

Welke soort schoenen u ook wilt opbergen, onze schoenhangers zijn geschikt voor elke soort schoen. In ons assortiment vindt u verschillende soorten schoenhangers:

 

 • - Schoenhanger met zwarte antislip coating en chromen haak
 • - Knijper schoenhangers met witte antislip coating
 • - Zwarte Schoenhanger van kunststof
 • - Knijper schoenhangers met zwarte antislip coating
 • - Enkele knijper schoenhangers met witte of zwarte antislip coating

 

Niets vervelender dan schoenen die telkens uit het rek of van de plank vallen terwijl u uw stappers net nog netjes heeft geordend. Om te voorkomen dat uw schoenen keer op keer op de grond liggen, is het gebruik van schoenhangers raadzaam.

 

Verschillende verpakkingseenheden

Onze schoenhangers kun u in grote getalen inkopen, maar het is ook mogelijk om dit per 10 stuks te doen. Voor onze kunststof schoenhangers gelden de volgende verpakkingseenheden:

 

 • - 10 schoenhangers per verpakkingseenheid
 • - 20 schoenhangers per verpakkingseenheid
 • - 30 schoenhangers per verpakkingseenheid
 • - 40 schoenhangers per verpakkingseenheid
 • - 50 schoenhangers per verpakkingseenheid
 • - 100 schoenhangers per verpakkingseenheid

 

Gebruik schoenhanger

Het gebruik van de schoenhanger gaat heel gemakkelijk. Wanneer u de schoenhangers in de hand heeft, wordt duidelijk hoe u deze precies dient te gebruiken. Het enige wat u hoeft te doen is de schoenhanger over de neus van de schoen te schuiven en deze aan een schoenenrek te hangen. Zo eenvoudig is het. In ons assortiment vindt u ook schoenhangers met knijpers. Ideaal voor uw collectie aan laarzen.

 

Zorg ervoor dat uw schoenencollectie voorop loopt in stijl en kwaliteit en onderstreep dit door uw schoenen aan schoenhangers tentoon te stellen!