0

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Riemhangers: 1-3 werkdagen levertijd!

Waar een riem vroeger enkel bedoeld was om een ‘broek hoog te houden’, is een riem nu een onmisbaar item in ieders garderobe. Een riem is namelijk een waar fashion statement. Niet voor niets dat riemen en ceinturen gretig aftrek vinden onder winkelend publiek. Daar weten winkeliers alles van. Maar wat is nu exact de handigste manier op riemen op te bergen, zowel in een winkel als in de eigen kledingkast? Wel, wij hebben daar iets handig voor: riemhangers. Met riemhangers bergt u uw riemen op een fatsoenlijke en overzichtelijke wijze op. U grijpt nu nooit meer mis.

3 artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

3 artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Kijkt u naar ons assortiment, dan ziet u dat wij hangers hebben voor allerlei verschillende doeleinden. Voor het opbergen van mantels, beha’s, pantalons, rokken bent u bij ons aan het juiste adres. Voor elke toepassing hebben wij een geschikte hanger. Óók voor het opbergen van riemen en ceinturen. Riemhangers, een ideale uitvinding!

 

Praktisch nut van onze riemhangers

Met onze riemhangers brengt u orde in uw kledingrek waardoor u uw riemen zó voor het grijpen heeft. Met behulp van onze riemhangers kunt u al uw riemen en ceinturen op een nette manier opbergen. In ons assortiment vindt u zowel chromen riemhangers als kunststof riemhangers. Beide riemhangers hebben zo hun eigen voordelen. Mogelijk is een chromen riemhanger aan te schaffen met of zonder haak. Bestelt u een chromen riemhanger met haak, dan kunt u de riemhanger gemakkelijk aan de kledinghaak bevestigen. Een chromen riemhanger zonder haak kunt u bevestigen aan een kledinghanger waar al een outfit aan hangt. Een voordeel hiervan is dat u direct een outfit van de stang kunt grijpen met een bijpassende riem. De ronde vorm van de chromen riemhanger zorgt ervoor dat er veel riemen aan bewaard kunnen worden. Handig wanneer u in het bezit bent van meerdere ceinturen of riemen of wanneer u diverse riemen wilt uitstallen voor uw winkelend publiek.

 

Kenmerken chromen riemhanger

Onze chromen riemhangers zien er stijlvol uit met hun opgepoetste uiterlijk, maar belangrijker is nog dat deze riemhangers praktisch ontzettend nuttig zijn. Breng orde in de riemenchaos en bestel vandaag nog onze kwalitatief hoogwaardige chromen riemhangers. Binnen 3 dagen zult u de riemhangers ontvangen. Onze chromen riemhangers beschikken over de volgende kenmerken:

 

 • - Riemhanger met of zonder haak
 • - Luxe ogende riemhanger
 • - Verkrijgbaar in een serie
 • - Draadsterkte van 4 mm
 • - Veelal gebruikt voor particuliere én zakelijke markt

 

Kenmerken kunststof riemhanger

Waar een chromen riemhanger veel gezien wordt in garderobekasten bij particulieren en aan kledingrekken in de retail, zien we de kunststof riemhanger vooral op de zakelijke markt. Grote fashionstores en boetieks kiezen algauw voor riemhangers van plastic voor het uitstallen van riemen en ceinturen. De reden hiervoor is dat deze riemhangers uitermate geschikt zijn voor een presentatiebord voorzien van pinnetjes. Voor klanten is het zo in één oogopslag duidelijk welke soort riemen een winkel aanbiedt. Onze kunststof riemhangers beschikken over de volgende kenmerken:

 

 • - Vervaardigd uit zwart plastic
 • - Knikpunt bij het plusje
 • - Voorzien van een pin waar u de onderzijde van de riemhanger aan bevestigt
 • - Vooral gebruikt voor de zakelijke markt
 • - Haakopening van 1 cm
 • - Riemhangers zijn afneembaar vanaf 10 stuks

 

Zowel particulieren als ondernemers weten de KledinghangerGigant steeds weer te vinden. Ontdek ook de voordelen van onder andere de riemhangers. Heeft u thuis bij ieder setje kleding wel een andere riem? Na verloop van tijd breidt het aantal riemen dusdanig uit, dan meerdere riemhangers wel zo handig zijn. Overzicht, dat is een pré in iedere kledingkast. Gelukkig zijn de riemhangers afneembaar vanaf 10 stuks.