0

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Metalen Kledinghangers: Levertijd = 1-3 werkdagen!

De metalen kledinghangers van de Kledinghanger Gigant bieden een eenvoudige en duurzame oplossing om uw kledingkast of kledingrekken te organiseren. De metalen kleerhangers zijn voornamelijk geschikt als broekhanger of rokhanger en zijn ook beschikbaar als knijphanger. Alle hangers van metaal zijn verkrijgbaar per stuk of per doos waardoor zowel de zakelijke als particuliere afnemer een oplossing kan vinden die voor zijn of haar specifieke situatie.

Items 1 tot 36 van 80 totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Items 1 tot 36 van 80 totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Metalen kledinghangers zorgen voor rust

Een goed geordende kledingkast of garderobe straalt rust en professionaliteit uit, en dat is precies waar u naar op zoek bent als particuliere of zakelijke ondernemer. Hoe zorgt u ervoor dat de kleding op zijn plek blijft hangen en niet op de grond – onbedoeld dan wel – als stofdoek dient? Precies, met de metalen kledinghangers. Onze metalen kledinghangers zijn een eenvoudige en duurzame oplossing voor een kreukvrije en georganiseerde kledingkast.

 

Moderne kledinghangers tegen een scherpe prijs

De metalen kleerhangers zijn modern en in diverse afmetingen beschikbaar. Veel van onze hangers zijn ook voorzien van antislip. Heeft u vragen of kunt u wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van een kledinghanger metaal? Neem dan even contact met ons op.

 

Voordelen metalen kledinghangers

Rust, reinheid en regelmaat. Deze vuistregel is niet alleen toepasbaar in het dagelijkse leven, maar zeker ook voor de kledingkast of garderobe. Creëer rust en houd het overzicht door de juiste metalen kledinghangers – het liefst van dezelfde serie – aan te schaffen. Zo blijft uw kleding kreukvrij en kunt u in één oogopslag het juiste kledingstuk pakken. Ideaal, die metalen kledinghangers! Om de verdere voordelen van de metalen kleerhangers ook overzichtelijk te houden, sommen we ze één voor één op:

 

 • - Gigantisch assortiment metalen kledinghangers
 • - Verkrijgbaar per stuk of per doos
 • - Hoogwaardige kwaliteit
 • - Gratis verzending bij bestelling van boven €50,- (excl. BTW)
 • - Levertijd van 1-3 werkdagen
 • - Na ontvangst van de bestelling 14 dagen retourrecht

 

Of u nu als particulier of als ondernemer de metalen kledinghangers bestelt, u profiteert altijd van bovenstaande voordelen. Voor de kledingkast thuis kunt u bijvoorbeeld kleine aantallen kledinghangers metaal bestellen. Even geen keuzestress in de vroege morgen, wie heeft daar nu geen oren naar? Ook als ondernemer zijn onze voordelen meer dan interessant. Voorzie de kledingrekken in het magazijn, winkel of gastenverblijf van prachtige en indrukwekkende kledinghangers metaal.

 

Diverse metalen kledinghangers

De Kledinghanger Gigant heeft een gigantisch assortiment – de naam zegt het al –aan metalen kledinghangers. Bent u op zoek naar een garderobehanger? Met een geordende garderobe maakt u meer indruk op uw bezoek dan u denkt. Zoekt u metalen kledinghangers voor in een kledingkast? Onze metalen kledinghangers zijn geschikt als broekhanger, rokhanger, knijphanger en garderobehanger. Daarnaast zijn de metalen kleerhangers in verschillende varianten en afmetingen beschikbaar.

 

Zo. Dat zijn nog eens een hoop opties om te voorkomen dat uw kleding één grote hoop wordt. Gelukkig is er aan de linkkant van de pagina een handig filtermenu. Hier kunt u heel eenvoudig uw wensen aanvinken en dan verschijnen alleen die metalen kledinghangers in beeld die u wilt zien.

 

Wat kost zo’n metalen kledinghanger?

Dat is een goede vraag. Onze metalen kledinghangers zijn per stuk of per doos leverbaar. Zo is de webshop van De Kledinghanger Gigant bereikbaar voor zowel de particuliere als de zakelijke ondernemer. De metalen kledinghangers zijn al verkrijgbaar vanaf €0,12 per stuk (inclusief BTW). Een perfecte kwaliteit/prijs verhouding!