0

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Kunststof kledinghangers: 1-3 dagen levertijd!

Tussen de 120 verschillende kunststof kledinghangers zit de hanger die u zoekt. Ons aanbod is zo divers dat ook diverse klanten keer op keer blij worden van de vele kunststof kledinghangers. Voor de ondernemer én voor de particulier bent u hier aan het juiste adres om eens uw kledingkast of kledingkast een inwendige update te geven.

Items 1 tot 36 van 366 totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Items 1 tot 36 van 366 totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Kunststof kledinghangers: divers en scherp geprijsd

 

Neem een kijkje tussen onze kunststof kledinghangers en vindt wat u zoekt: van blousehangers tot shirthangers en van kostuumhangers tot broekhangers, allemaal van hoogwaardig kunststof.

 

De kunststof kledinghangers van de Kledinghanger Gigant zijn scherp geprijsd en verkrijgbaar met zeer veel verschillende eigenschappen. Onze kunststof kledinghangers zijn standaard zonder broeklat. Wel kunt u kiezen voor met inkepingen of zonder; het assortiment biedt veel verschillende mogelijkheden. De Kledinghanger Gigant levert het gehele assortiment kledinghangers aan zowel particuliere als zakelijke klanten.

 

Wat houdt divers in? Wij verkopen kledinghangers kunststof in onder ander deze uitvoeringen:

 

 •  - Sjaalhangers kunststof
 •  - Multihangers kunststof
 •  - Mantel- en kostuumhangers kunststof
 •  - Blouse-/ shirthanger kunststof
 •  - Sokkenclip kunststof

 

In het linker filtermenu kunt u aanvinken wat voor type kunststof kledinghangers u wenst.

 

Het voordeel van kunststof kledinghangers

 

Het grootste voordeel van kunststof is toch wel dat het licht van gewicht is, waterdicht en goedkoop te produceren. Last van aanslag of andere chemische reacties? Daar zal de kledinghangers kunststof nauwelijks last van hebben. Deze voordelen zorgen ervoor dat deze hangers zeer geliefd zijn.

 

Zoekt u een kunststof kleerhanger met een wat luxere uitstraling? U bepaalt zelf welk type kunststof kleerhanger u aanschaft. De hanger voor kostuums zijn bijvoorbeeld breder en daarmee meer toonaangevend. Verkoopt u T-shirts in de kledingwinkel, dan zijn de standaard kunststof kledinghangers natuurlijk prima. Personaliseer de hanger door zelf de kleur te bepalen.

 

Kosten van kunststof kleerhangers

 

Hangers kopen kunt u overal. Vaak zijn dit kledinghangers die in kasten en aan kledingrekken onopgemerkt hun werk doen. Kunststof zonder een greintje overtuiging. Nee, dan onze producten. Omdat wij ons hard maken voor de natuur, focussen we ons steeds meer op duurzame kledinghangers. Ofwel, kunststof kledinghangers die bestaan uit een combinatie van gerecycled polypropyleen en lokale biomaterialen als grasvezels. Duur zijn deze hangers niet. Per stuk kosten deze modellen tussen de 50 cent en 3 euro. Reken uit uw winst.

 

Wij bieden:

 

 •  - High-end kunststof kledinghangers waarmee u uw ophangsystemen completeert
 •  - Een breed leveringsprogramma in kledinghangers voor verschillende toepassingen
 •  - Een constant kwaliteitsniveau en duurzame producten
 •  - Vrijwel altijd uit voorraad leverbaar
 •  - Kledinghangers van kunststof met korte levertijden

 

Praktische features voor diverse ophangmogelijkheden

 

Onze kledinghangers van kunststof blinken uit in design, maar aan praktische features is ook gedacht. Wat dacht u van kunststof kledinghangers met haakjes, inkepingen, knijpers en broeklatten om uw eigenzinnige producten op te hangen? Bekijk onze collectie hanger en kies uw favoriete kleerhanger van kunststof. Het is mogelijk een grote bestelling te doen, maar wij leveren ook in kleinere verpakkingseenheden. Zorgt u ervoor dat u een bestelling doet met een minimale bestelwaarde van € 50,-, dan worden de producten kosteloos naar u verzonden.

 

Tip: Kunt u tussen de producten niet de kunststof kleerhangers vinden die u zoekt? Neem dan contact op. Wij denken graag met u mee en leveren indien gewenst maatwerk voor een ijzersterk eindresultaat.

 

Kunststof kledinghangers wit en meer kleuren

 

Hangers als de kunststof kledinghangers wit zijn immens populair. Het rustieke karakter brengt rust en regelmaat in iedere kledingkast of winkel. Maar kleuren als zwart en grijs doen het goed bij de particulieren en ondernemers. Zoekt u een andere toonaangevende kleur? Deze kleuren kunststof kledinghangers hebben wij onder andere in het assortiment:

 

 •  - Bruin
 •  - Zwart
 •  - Wit
 •  - Roze
 •  - Antraciet
 •  - Transparant
 •  - Rood

 

Zoekt u de kunststof kleerhanger in een andere kleur? In het linkermenu kunt u kiezen uit 15+ kleuren.