Rok- en Pantalonhangers

Bent u op zoek naar een rokhanger of pantalonhanger? Zoek niet verder! Bij De Kledinghanger Gigant zijn de meeste broekhangers zijn ook geschikt om te gebruiken als rokhanger of pantalonhanger en dus uiterst multifunctioneel. Toch biedt de Kledinghanger Gigant ook diverse hangers die specifiek voor rokken zijn gemaakt; de zogenaamde rokspanners. De rokspanner rekt net zo ver uit totdat de rok goed om de hanger heen zit. Deze type hangers geven uw kast weer een nette uitstraling en zijn verkrijgbaar met broeklat  of juist zonder broeklat. Daarnaast zorgen speciale knijphangers  ervoor dat de rok nog beter blijft hangen.

Verschillende materialen en kleuren rokhangers & pantalonhangers

Onze rokhangers en pantalonhangers zijn verkrijgbaar in hout  en metaal  en bepaalt voor een groot deel de uitstraling van uw kledingkast. Bedenk daarom goed welke uitstraling u aan uw kast of kledingrek wil geven. Daarnaast speelt de kleur van de hanger ook een belangrijke rol, zeker als u een kledingrek heeft. De Kledinghanger Gigant biedt rokhangers en pantalonhangers aan in allerlei kleuren, gebruik het filter hiernaast om de door u gewenste kleur te kiezen.

Items 1 tot 36 van 223 totaal

Rooster Lijst

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Items 1 tot 36 van 223 totaal

Rooster Lijst

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Snelle levering en gratis bezorging vanaf € 50,-

De Kledinghanger Gigant biedt een zeer snelle levering van maximaal drie werkdagen. Is er urgentie vereist? We bieden ook de mogelijkheid voor spoedlevering. Het assortiment is zeer ruim en biedt voor elke type kledingstuk een mooie opbergoplossing. Ook bieden we garandeerd de laagste prijs aan!