Kostuumhangers

Uw kostuums verdienen een mooie manier om opgehangen te worden. Met de kostuumhangers van de Kledinghanger Gigant worden uw kostuums netjes weggehangen in uw kledingkast of aan een kledingrek, De meeste hangers van dit type zijn voorzien van een broeklat zodat u zowel uw colbert als pantalon kwijt kunt op deze hanger. Bovendien zijn ze zowel geschikt voor kostuums als voor bijvoorbeeld een vest en spijkerbroek.

Welke soorten kostuumhangers zijn er?

De hangers speciaal voor kostuums zijn van verschillende materialen gemaakt en in diverse kleuren beschikbaar. Welke u ook kiest; de hangers hebben een mooie, nette uitstraling die perfect past bij een kostuum. U kiest daarnaast ook uit hangers zonder antislip-laag. Deze laag brengt meer grip zodat de colbert of pantalon er minder snel af valt. Daarnaast zijn er kledinghangers van dit type in verschillende breedtes. Gebruik het filter hiernaast om de juiste keuze te maken.

Items 1 tot 36 van 276 totaal

Rooster Lijst

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Items 1 tot 36 van 276 totaal

Rooster Lijst

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Waarom de Kledinghanger Gigant?

Wij leveren de verschillende hangers, mits op voorraad, altijd tussen de 1 - 3 werkdagen en het is zelfs mogelijk om een spoedlevering aan te vragen. Ook bieden wij de laagste prijsgarantie. U shopt de kostuumhangers gegarandeerd nergens goedkoper! Bestelt u voor meer dan €65,- aan artikelen bij ons? Dan betaalt u geen bezorgkosten!