Bonneteriehangers

Deze kledinghangers zijn speciaal gemaakt voor het ophangen van bonneterie. De vorm van dit type kledinghanger zorgt ervoor dat u uw kleding netjes kunt ophangen en de stof niet uitrekt of vervormt. Wij zijn zowel voor particulieren als zakelijke klanten de perfecte partner. De Kledinghanger Gigant biedt hangers namelijk zowel per stuk als per doos van 100 aan. En u heeft al een bonneteriehanger vanaf €0,80 per stuk!

Verschillende soorten bonneteriehangers

In een kledingkast of kledingwinkel met bonneterie mag dit type hanger zeker niet ontbreken. Onder bonneterie vallen over het algemeen gebreide textielproducten. Deze kleerhangers zijn standaard voorzien van een anti-sliplaag en bestelt u in breedtes van 46 cm, 40 cm of 28 cm. Daarnaast zijn de hangers in schouderbreedtes van 35 mm, 6 mm of 11 mm beschikbaar.

Items 1 tot 36 van 81 totaal

Rooster Lijst

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Items 1 tot 36 van 81 totaal

Rooster Lijst

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
per pagina
Stel een Aflopende Directie in

De voordelen van de Kledinghanger Gigant

Voor bonneteriehangers bent u bij ons aan het juiste adres. De Kledinghanger Gigant leveren alle hangers binnen drie werkdagen, we bieden de laagste prijs garantie en verzenden gratis boven de €50,! Bovendien leveren we dit type kledinghanger in verschillende soorten en maten.