Blousehangers

De blousehangers van de Kledinghanger Gigant zijn uitermate geschikt om alle soorten blouses netjes op te hangen. Met deze producten ziet uw kledingkast er in een handomdraai weer georganiseerd en netjes uit. Onze blousehangers zijn in verschillende kleuren, formaten en materialen beschikbaar. Zo zijn ze er bijvoorbeeld met antislip-laag en/of met broeklat.

Verschillende soorten blousehangers

Soms komt het voor dat kleding erg makkelijk van de hanger afglijdt, vooral bij blouses gebeurt dit snel. De blousehanger met antislip voorkomt dit probleem. De antislip-laag die aangebracht is zorgt ervoor dat kleding blijft zitten en er niet zo makkelijk afglijdt. Onze blousehangers zijn beschikbaar in verschillende kleuren; basic wit of zwart maar eventueel ook in het wenge, walnotenkersen of mahonie. Daarnaast zijn de hangers beschikbaar in verschillende breedtes en kan de broeklat gebruikt worden om een blouse en broek tegelijkertijd netjes op te hangen.

Items 1 tot 36 van 460 totaal

Rooster Lijst

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Items 1 tot 36 van 460 totaal

Rooster Lijst

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Voordelen de Kledinghanger Gigant

De Kledinghanger Gigant biedt een groot assortiment blousehangers en bovendien profiteert u gegarandeerd van de laagste prijs! Daarnaast betaalt u boven de 50 euro geen verzendkosten en worden de producten al tussen de één en drie werkdagen bij u thuisbezorgd.