0

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Hotelhangers: Levertijd 1-3 werkdagen

Bij het ontwerp van een kledinghanger denken we altijd na over het doel van de hanger. Waar een kledinghanger in een boetiek of flagshipstore vraagt om kledinghangers met een look and feel dat past bij de uitstraling van de winkel, wordt er bij hotelhangers óók gekeken naar het praktisch nut. Naast design richten wij ons ook op dat wat een gast nodig heeft tijdens zijn verblijf in een hotel: een degelijke hotelhanger.

1 artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

1 artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Hotelhangers: keuze uit een groot aanbod geselecteerde items

Hotels proberen altijd te voldoen aan de kwaliteitsverwachtingen van de hotelgast. Wie zijn gasten een verblijf kan aanbieden dat zijn verwachtingen overtreft, kan rekenen op een tevreden gast. Daarom investeren zij in een accommodatie die gemak, comfort en plezier biedt. Hoe? Door een koffiezetapparaat in de hotelsuite te zetten bijvoorbeeld. Of een 360 graden draaiende spiegel om maar even iets te noemen. Ook een aanbod in voldoende hotelhangers kan bijdragen aan een positieve review.

 

Hotelhangers in diverse smaken, uitvoeringen en toepassingen

Om uw klanten tevreden te stellen of thuis een gevoel van luxe te creëren door het gebruik van hotelhangers, presenteren wij hotelhangers die het verschil kunnen maken. In onze collectie vindt u:

 

  • - Dames- en heren hotelhangers
  • - Hotelhangers met een gesloten of open chromen haak
  • - Hotelhangers met verschillende schouderbreedtes
  • - Vlakke houten hotelhangers met knijpers of broeklat
  • - Hotelhangers met verschillende afwerkingen
  • - Vlakke houten hotelhangers met inkepingen

 

Hotelhanger met gesloten haak

Wij bieden verschillende soorten hotelhangers die ervoor zorgen dat uw gasten hun pantalons, blousejes, jurken, rokken en mantels geordend kunnen ophangen. Tussen onze geselecteerde hangers is de houten hotelhanger met verchroomde gesloten haak een vreemde eend in de bijt. Deze hotelhanger wijkt af in functie én uiterlijk. Door gebruik te maken van een hotelhanger met een gesloten haak wordt voorkomen dat onwelwillende gasten uw hotelhangers meenemen.

 

Hotelhangers bedrukken

Om uw hotelhangers meer persoonlijkheid mee te geven is het mogelijk om deze te bedrukken door middel van reliëfdruk- of vlakdruk. Wij maken hiervoor gebruik van de nieuwste fotografische reproductie en fotogravure technieken. Bent u geïnteresseerd in het bedrukken van uw hotelhangers? Neem dan contact met ons op. Dan bespreken we de mogelijkheden.