0

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Draadhangers: binnen 3 werkdagen in huis!

Zo dun als draad. Dat zijn onze gegalvaniseerde draadhangers. Mooie en tijdloze draadhangers die we vaak tegenkomen bij een stomerij. Maar tegenwoordig zien we deze draadhangers voor heel veel meer toepassingen. Denk draadhangers voor een kledingrek, winkel, marktkraam, maar ook aan draadhangers voor DIY wire-coat hanger projecten. Ook voor uw doel hebben wij draadhangers die voldoen aan uw wensen!

6 artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

6 artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

In ons assortiment vindt u een ruime keuze in kleding draadhangers met diverse kenmerken. Zo bieden wij draadhangers voor kinderen, heren en dames. Deze specifieke draadhangers zijn te herkennen aan de schouderbreedtes, rokinkepingen en broeklatten.

Onze stalen draadhangers zijn voorzien van een dun een laagje zink dat de draadhangers corrosie- en krasbestendig maken en mooier later glanzen voor een luxere uitstraling. Bovendien zorgt deze laag ervoor dat de draadhangers geen vlekken achterlaten op uw kleding. Onze draadhangers doen niet onder voor onze hoogstaande houten kledinghangers. Hoewel onze draadhangers dun zijn, bieden ze door het materiaal metaal extra stevigheid. Zorg voor een gemakkelijk te onderhouden garderobe en presenteer uw kledingcollectie netjes en overzichtelijk aan onze kwalitatieve hoogstaande draadhangers.

 

Draadhangers: voor de ondernemer én de particulier

 

Draad hangers kopen, dat kunt u doen als ondernemer, maar ook als particulier. Kleine en grote hoeveelheden kledinghanger draad kunt u bestellen bij de KledinghangerGigant. Heeft u bijvoorbeeld een kledingwinkel, magazijn of een stomerij, dan zijn deze draag kledinghangers mega belangrijk. De hangers nemen namelijk weinig ruimte in en hebben ook nog eens een lage aanschafkosten.

 

De draadhangers zijn ijzersterk. Dit zorgt ervoor dat ze zeer duurzaam zijn en bijna onvervangbaar! Een draad hanger kopen levert vele voordelen op. Dat leest u in het kopje hieronder.

 

Voordelen draadhangers

 

Het grote gemak van draadhangers is dat ze door hun dunne verschijning weinig ruimte innemen. Dat is prettig, want hierdoor kunt u veel kleding kwijt op uw kledingrek. Wanneer er in een seizoen minder kleding beschikbaar is om op te hangen, is het mogelijk de ongebruikte draadhangers aan een verzamelrek te hangen. Hierdoor blijft uw kledingcollectie het gehele jaar door overzichtelijk en gemakkelijk te onderhouden. De voordelen van onze draadhangers op een rijtje:

 

  • - Draadhangers zijn verkrijgbaar in s-vorm en k-vorm
  • - Draadhangers nemen weinig ruimte in
  • - Draadhangers zijn sterk

 

Verschillende vormen draadhangers

 

Aan draadhangers kunt u allerlei soorten kleding hangen. Dat biedt een breed scala aan mogelijkheden. Zo is het mogelijk T-shirts en blazers op te hangen, maar kunt u ook broeken en rokken kwijt aan draadhangers. De keuze voor een bepaalde vorm draadhanger hangt af van de kleding die u eraan wilt hangen. Onze hangers zijn verkrijgbaar in:

 

  • - S-vorm draadhangers
  • - K-vorm draadhangers

 

Deze draadhangers bieden uw kleding elk op een andere manier ondersteuning. De draadhanger met een s-vorm zorgen voor een stukje schouderondersteuning waardoor de schouder van het kledingstuk mooier in model blijft. Daarentegen biedt een draadhanger met een k-vorm juist meer ondersteuning bij de kraag. Het resultaat hiervan is dat de kraag van het kledingstuk strak blijft.

 

Naast de diversiteit in vormen is er ook een diversiteit in kleuren. Wilt u een eenvoudige maar luxe uitstraling. Kies dan voor een draadhanger simpele gegalvaniseerde draadhanger die uw kleding mooier uit laten komen. Meer op zoek naar een vrolijke uitstraling op het kledingrek voor uw broeken? Kies dan voor een draadhanger met een verzinkte laag en een blauwe antislip broeklat.

 

Service

 

Heeft u vragen over onze draadhangers? Neem dan contact op met onze vakkundige medewerkers van de klantenservice. Zij kunnen u alles uitleggen. Wij kennen onze producten namelijk door en door en zij kunnen u precies vertellen welke soort draadhanger het beste past bij uw gebruiksdoel. draad hangers kopen. Ander type kleren hanger nodig? De KledinghangerGigant is de expert in allerlei soorten kledinghangers. Bekijk bevoorbeeld eens een hanger blouse, een shirthanger of de lingerie hangers.