0

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Aluminium kledinghangers: Gratis levering vanaf €50,-

Op de één of andere manier hangen na verloop van tijd verschillende soorten kledinghangers in de kast. Aluminium kledinghangers, houten, kunststof. Om dan nog niet te spreken over de gehavende hangers. Zorg voor rust en regelmaat in uw kledingkast door voor – in dit geval – een aluminium kledinghanger te kiezen.

Zeker wanneer de aluminium kledinghangers niet voor particulier gebruik zijn, is een geordende garderobe of kledingrek een stijlvolle aanblik. Maak indruk op uw klanten, door professionele aluminium kledinghangers aan te schaffen. Als u het wenst, is dit zelfs met eigen logo mogelijk.

3 artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

3 artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Aluminium kledinghangers: orde en regelmaat

 

Kleding dat alsmaar van het hangertje afvalt, dat is een doorn in het oog. Gelukkig zijn de kledinghangers aluminium te bestellen met een breedte van 45 cm. Geen onhandige kleine hangers meer. Zo weet u zeker dat er geen verfrommelde overhemden of nette broeken op de grond rondslingeren.

 

Aan de linkerzijde van de pagina ziet u verschillende opties staan. Hier kunt u de kledinghanger aluminium helemaal finetunen. Voor winterjassen, leren jassen en ander zwaar geschut kunt u kiezen voor een schouderbreedte van bijvoorbeeld 35 mm. Zo kunnen ook deze jassen netjes plaatsnemen in de garderobe.

 

Voordelen van een aluminium kledinghanger

 

Kwaliteit, dat is waar u naar op zoek bent. Dan kunnen we u gelukkig vertellen dat onze hangers altijd van de hoogste kwaliteit zijn. Aluminium kledinghangers hebben weer andere voordelen dan houten bijvoorbeeld. Aluminium is enorm sterk, maar toch licht van gewicht. Daarnaast bevatten de aluminium kledinghangers een natuurlijke anti corrosie laag. Dit zorgt ervoor dat de hanger niet aangetast wordt door corrosie.

 

In het kader van duurzaamheid: aluminium is 100% recyclebaar. Mocht de aluminium kledinghanger na járen gebruik niet meer aan de eisen voldoen, dan kunt u deze met een gerust hart weggooien.

 

Profiteer nu van deze voordelen

 

Geen jassen of vesten meer op de grond, dankzij de stijlvolle aluminium kledinghanger. Ontdek de aluminium kleerhangers die bij u past en geef uw winkel of kledingkast eens een update! Dan profiteert u ook nog eens van het volgende:

 

  •  - Kwalitatieve aluminium kledinghangers
  •  - Leverbaar in grote en kleine getallen
  •  - Gratis verzending vanaf € 50,- (excl. BTW)
  •  - Levertijd 1-3 werkdagen